Sala de festivități „1Decembrie 1918”

 

Emoție, bucurie și rugăciune…

             Acestea sunt cuvintele care pot să surprindă evenimentele pe care le-am trăit la Școala Gimnazială „George Bacovia” din Bacău.
În ajunul sărbătorii ocrotitorului României, Sf. Apostol Andrei, astăzi 29 Noiembrie, copiii în straie naționale dar și cu emoție în glas, au primit oaspeți de seamă de la Inspectoratul Școlar Județean Bacău, care au venit pentru ași încălzi sufletele cu cântările național-religioase și programul artistic pregătit de elevii Școlii în ceas aniversar de Centenar.


        Activitățile au avut loc în sala de festivități „1 Decembrie” ce tocmai a fost inaugurată, primind binecuvântarea lui Dumnezeu, prin mâinile părintelui nostru protopop, Constantin Busuioc și a preoților împreună slujitori.


         De asemenea s-a adus prinos de mulțumire lui Dumnezeu, pentru eroii neamului românesc ce au făcut posibil evenimentul de acum 100 de ani, dar și pentru profesorii care au slujit în unitatea Școlară ce au plecat la Domnul.


         Viitorul nostru, copiii, au cantat, au interpretat și jucat momentul special pregătit cu ajutorul dascălilor Școlii, ca niște adevărați patrioți, spunând din suflet: „La mulți ani, Români!” și „Trăiască România dodoloață!”

              

No comments yet! You be the first to comment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.