Sărbătoarea elevilor de la Școala “George Bacovia”

                Elevii Școlii “George Bacovia” au impresionat publicul cu un spectacol emoționant – prestația copiilor de la serbarea de Crăciun a fost răsplătită cu fructe și dulciuri.

       Marți, în jurul orei 10, sala de spectacol a Teatrului de Vară “Radu Beligan” a fost animata de copii, părinți, bunici și cadre didactice de la Școala “George Bacovia” Bacău. Trebuia să înceapă serbarea de Crăciun! Elevii, aranjați pe clase, erau care mai de care mai frumos îmbrăcați. Unii au urcat pe scenă îmbrăcați în culori alb-rosu, alții purtau cu mândrie costume naționale, iar alții s-au deghizat în oameni de zăpadă sau în spiriduși. Emoții avea toată lumea: de la micuții de clasă pregătitoare, până la directorul Școlii “George Bacovia”. Emoțiile erau pe trei nivele: elevi, părinți și cadre didactice. Acestea din urmă aveau misiunea de a gestiona timpul cât mai bine,  a-i aranja pe copii și de a duce la bun sfârșit momentul fiecărei clase. Efortul copiilor a fost aplaudat frenetic de fiecare dată, iar părinții abia își puteau ține lacrimile de bucurie.  

          Stângăcia micuților a fascinat publicul, iar glasurile cristaline au ajuns la sufletul celor dragi. S-a cântat, s-a dansat, iar cei mai norocoși părinți au primit la sfârșit și câte un premiu, în urma organizării unei tombole.Copiii au fost răsplătiți cu fructe și dulciuri.

              “Sărbătoarea de astăzi, este o sărbătoare a cadourilor și ne place să spunem ca este o sărbătoare pe care o dedicăm părinților. Profesori, elevi și părinți, cu toții facem parte din marea familie bacoviană. Această mare familie a dat lumii oameni de valoare, cu prestigiu, care poartă mai departe renumele școlii noastre. În zi de sărbătoare, ne aducem aminte de toți cei care ne sunt sau ne-au fost alături și încercăm împreună să ținem vie tradiția”, declara prof. Clement Florescu, directorul Școlii “George Bacovia”

          “Vin mereu cu drag la Școala mea. Sunt absolvent al fostei Școli nr. 27 și mă bucur să constat de fiecare dată că nivelul învățământului în Bacău se menține ridicat. La serbarea de Crăciun am venit cu bucurie, sentiment multiplicat de mirosul de cozonaci care se simte prin oraș și de vitrinele împodobite pentru sărbători”, spune prof. univ. dr. Radu Ababei, viceprimarul municipiului Bacău.

           “În fiecare an, când merg la astfel de serbări am sentimentul ca îmi retrăiesc copilăria. Nu cred ca a fost vreo persoana în sală care să nu rezoneze la vederea copiilor care au evoluat pe scenă. Cei mici sunt extraordinari! Fiecare moment a fost deosebit, iar pentru produsul final le mulțumim cadrelor didactice!”, a spus Anca Cernat, părinte   

No comments yet! You be the first to comment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.